Taylor Swift este descendenta unui cunoscut monarh european

  • Conexiunea surprinzătoare a lui Taylor Swift cu monarhul francez Ludovic al XIV-lea a fost dezvăluită de platforma de genealogie MyHeritage.
  • Swift este a opta verişoară (de 11 ori îndepărtată) a lui Ludovic al XIV-lea, aducând o nouă perspectivă asupra originilor sale.
  • Această descoperire genealogică adaugă un strat fascinant înaintea vizitei lui Swift în Franţa, stârnind interesul cu privire la tradiţiile şi influenţele familiale care au rezonat de-a lungul generaţiilor.
1863 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift este descendenta unui cunoscut monarh european

Taylor Swift este descenta unui cunoscut monarh european

Taylor Swift, adesea aclamată ca regalitate a muzicii pop, a descoperit recent că are o legătură surprinzătoare cu nobilimea reală, scrie Indy100. Pe măsură ce se pregăteşte pentru turneul său mondial Eras, care include o oprire în Franţa, MyHeritage a dezvăluit o legătură intrigantă între Swift şi monarhul francez Ludovic al XIV-lea.

Conform platformei de genealogie, Taylor Swift este a opta verişoară (de 11 ori îndepărtată) a lui Ludovic al XIV-lea, una dintre cele mai iconice figuri din istoria Franţei. Ludovic al XIV-lea, care a domnit între 1638 şi 1715, este renumit pentru stilul său de viaţă opulent şi contribuţiile culturale semnificative, inclusiv construirea Palatului de la Versailles.

Pe lângă petrecerile sale fastuoase şi eforturile culturale, Ludovic al XIV-lea a fost şi un mecena al artelor, fondând instituţii precum Academia Regală Franceză de Dans. În mod interesant, el avea şi inclinaţii muzicale, studiind chitara şi colaborând cu tutorele său în compoziţii muzicale.

Această nouă legătură familială adaugă un strat intrigant vizitei iminente a lui Swift în Franţa, stârnind curiozitatea cu privire la orice trăsături sau influenţe familiale care ar fi putut să treacă peste generaţii.

Între timp, în mijlocul vâlvei provocate de dezvăluirea genealogică a lui Swift, fanii înfocaţi - cunoscuţi sub numele de Swifties - continuă să disece ultimul ei album, "The Tortured Poets Department" (Departamentul Poeţilor Torturaţi). Speculaţiile sunt răspândite cu privire la inspiraţia din spatele melodiilor, în special al relaţiilor romantice ale lui Swift.

În timp ce presupunerile iniţiale indicau că albumul se concentrează exclusiv pe relaţia ei de şase ani cu Joe Alwyn, presupusa implicare a lui Swift cu liderul formaţiei The 1975, Matty Healy, a adăugat complexitate povestirii. Unii fani chiar speculează că influenţa lui Swift ar fi putut inspira şi cântece de la The 1975, încurcând şi mai mult firul intrigii muzicale şi romantice în jurul senzaţiei pop.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici